Телесно вежбање и соколство
Брзи линкови
© 2014 Факултет спорта и физичког васпитања, Универзитет у Београду | Благоја Паровића 156 | 11030 Београд, Србија | +381(11)3531-000 | контакт |
Обавештење о упису мастера у школску 2017/18. годину |
Мастер академске студије | |||
понедељак, 02 октобар 2017 09:19 | |||
О Б А В Е Ш Т Е Њ Е УПИС СТУДЕНАТА ГЕНЕРАЦИЈЕ ПРВИ ПУТ УПИСАНЕ ШК. 2016/17 И РАНИЈЕ НА МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ У ШК. 2017/2018. ГОДИНУ: Да бисте приступили упису у шк.2017/2018. годину морате имати попуњен електронски ШВ 20 образац на Вашем корисничком налогу у е-студент апликацији (уколико нема промена на претходно унетим подацима, само потврдити)
ЗА УПИС ЈЕ ПОТРЕБНО:
Напомена: СТУДЕНТИ СУ У ОБАВЕЗИ ДА ИЗМИРЕ СВА СВОЈА ПРЕТХОДНА ДУГОВАЊА ЗА УПИС У ШК. 2017/2018. Динамика уплате финансијских обавеза за шк.2017/2018. је следећа:
Вредност 1 еспб неположеног испита је 1.300,00 рсд УПУТСТВО ЗА СТУДЕНТЕ КОЈИ УПИСУЈУ ШК. 2017/18. ГОДИНУ СА ОДЛУКОМ О ПРОДУЖЕТКУ РОКА ЗА ЗАВРШЕТАК СТУДИЈА ДО КРАЈА ШК. 2017/18. Студенти који нису успели да окончају своје студије до краја шк. 2016/17. године, а којима је та година била година законског права, (генерација уписана на мастер академске студије први пут шк. 2015/16. године), у обавези су да поднесу молбу за продужење рока за завршетак студија на годину дана. Молбу предају архиви Факултета, обраћају се продекану за наставу (најкасније до 05.10.2017. године.) Образац молбе преузети из скриптарнице. ПОСЕБНИ СЛУЧАЈЕВИ УПИСА НА СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ МАС 1.) Лице коме је ПРЕСТАО СТАТУС СТУДЕНТА НЕУПИСИВАЊЕМ ШК.2016/17. 2.) студенти кoјима је ИСТЕКАО ЗАКОНСКИ РОК ЗА ЗАВРШЕТАК СТУДИЈА ОД ТРИ ШК. ГОДИНЕ, (генерација уписана први пут шк. 2014/15.) поновни упис у шк. 2017/18. годину могу остварити једино уз решење да им се одобрава упис на студијски програм). Потребно је да лице преко Архиве Факултета поднесе:
Званично обавештење студентске службе о упису Мастера генерације уписане 2016/17. и раније у шк.2017/18. (137kБ, 02.10.2017.)
Повратак на почетну страну "Мастер академске студије"
|